ЯРМАРОК ВАКАНСІЙ

6 квітня 2018 року
 
      Ярмарок вакансій – це шанс для майбутнього випускника та кваліфікованого спеціаліста знайти перспективну роботу за фахом, а для роботодавців – можливість підібрати на вакантні місця працівників, які найбільш відповідають вимогам та сподіванням.
       Саме з цією метою 5 квітня на базі Ніжинського міськрайонного центру зайнятості було організовано й проведено зустріч студентів випускних груп коледжу з керівництвом та представниками провідних підприємств і господарств не тільки м. Ніжина, але й району. На запрошення керівництва Центру зайнятості відгукнулися близько 60 студентів коледжу (студенти груп МН141, МС161ск, ЕН141, АН141, ОН151, ПС151 та МН151) на чолі з директором Оленою Литовченко, завідувачем відділення технічно-енергетичних систем та засобів автоматизації Олександром Ландиком, головою циклової комісії технічного сервісу та експлуатації машин і обладнання Олександром Кириченком, провідним спеціалістом з профорієнтації випускників коледжу Оксаною Андрущенко.
         Від роботодавців у зустрічі особисто взяли участь керівники та представники:
  • ПрАТ "Ніжинський жиркомбинат" (начальник цеху екстракції Чамайдар Артем Володимирович); 
  • ТОВ «Ніжин – Агро» (інспектор з кадрів Чанковська Ірина Миколаївна);
  • ТОВ «Агропромислова компанія «Магнат» (заступник директора Повисший Петро Миколайович);
  • ТОВ ВТД «Техно-Т» (директор Тарасенко Валерій Віталійович);
  • ТОВ «Ніжинський консервний завод» (начальник відділу кадрів Петрик Валентина Миколаївна);
  • ДП НВК «Прогрес» (інженер по роботі з кадрами Жукова Ірина Володимирівна);
  • ПрАТ «Завод «Сільмаш» (начальник відділу кадрів Заверткіна Олена Анатоліївна);
  • Державне підприємство «Ніжинський ремонтний завод інженерного озброєння» (начальник виробництва Крупко Віктор Миколайович);
      ТОВ «Наташа – Агро» (менеджер з персоналу Козик Світлана Василівна).
Також на Ярмарок вакансій завітали і представники засобів масової інформації, редактор газети "Ніжинський вісник" Олена Найда.
     З вступним словом до присутніх звернувся директор Центру Володимир Власенко.
Наш навчальний заклад презентувала директор Олена Литовченко, яка ознайомила присутніх зі структурою коледжу, контингентом студентів та кадровим забезпеченням, вагомими результатами щодо покращення матеріально-технічної бази закладу та соціально-побутових умов студентського гуртожитку, спортивними здобутками як студентського, так і викладацького колективів, а також наголосила на необхідності проведенні активної профорієнтаційної роботи з метою залучення як слухачів підготовчих курсів так і майбутніх абітурієнтів.
Кожен з роботодавців почергово у своїх виступах наголошував на перевагах роботи саме в тій організації або господарстві, яку він представляв, акцентуючи увагу присутніх на актуальних вакансіях, демонструючи фотоматеріали та запрошуючи до роботи. Згадували також випускників коледжу, які на сьогоднішній день є співробітниками представлених компаній.
Світлана Козик презентувала ТОВ «Наташа-Агро», що входить до складу Українського Аграрного Холдингу. У своїй доповіді також окреслила можливості залишитися студентам після проходження виробничих практик працювати на постійній основі з достойною заробітною платнею, подальшим  навчанням, стажуванням, кар’єрним зростанням, обіцяла всіляку підтримку та поділилася планами на наступний рік щодо співпраці. Патріотично налаштована Світлана закликала молодь залишатися в Україні для спільної розбудови нашої держави.
       Обговорювали шляхи поглиблення і покращення практичної підготовки студентів, потребу в робітничих професіях на ринку праці, технічні можливості для повноцінного проходження практик й доцільність проведення подібних зустрічей. Студентська молодь отримала унікальну можливість у неформальному спілкуванні з роботодавцями дізнатися про специфіку й умови роботи в тій чи іншій компанії, знайти місце для проходження виробничих практик, а також як тимчасову, так і постійну роботу. Присутні одержали  інформаційні матеріали від Центру зайнятості з переліком наявних вакансій у місті Ніжині та в цілому по областях України.
        Всі учасники Ярмарку залишилися задоволені організацією та проведенням заходу. По закінченню зустрічі приймаюча сторона організувала гостям чаювання зі смаколиками.
       Висловлюємо щиру вдячність організаторам Ярмарку вакансій – керівництву і спеціалістам Ніжинського міськрайонного центру зайнятості та сподіваємося на подальшу плідну співпрацю.
 
Оксана Андрущенко, провідний спеціаліст
з профорієнтації випускників коледжу
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook