Гуртожиток – це рідний дім для кожного його мешканця

8 травня 2018 року

У понеділок, 7 травня 2018 року,  у гуртожитку № 6 відбулася збори мешканців (студентів) поверхів щодо роз’яснення правил проживання і поведінки, перевірки санітарного стану кімнат і місць загального користування та обговорення різних проблем, які стосуються проживання у гуртожитку.
На зборах були присутні директор студентського містечка Стецюк С.В., заст. завідувача гуртожитку Масалович Ю.С., вихователь гуртожитку Савчук Т.Л.
Директор студентського містечка Стецюк С.В. роз’яснив мешканцям інформацію щодо постачання гарячої води та планових ремонтних робіт в гуртожитку. Він наголосив, що лад в гуртожитку навести можна лише спільними зусиллями.


Вихователь гуртожитку Савчук Т.Л. доніс до студентів інформацію щодо наради під головуванням ректора Станіслава Ніколаєнка, присвяченої системі організації діяльності студентського самоврядування та підтримки виховного процесу в гуртожитках, яка відбулася 3 травня 2018 року, та наголосив на підтриманні порядку, побутового комфорту і естетики на території, гуртожитку і кімнатах, що стосується кожного, хто проживає тут.
Заст. завідувача гуртожитку Масалович Ю.С. нагадав мешканцям про економію електроенергії, води, газу, правила виселення на період літніх канікул і про оплату за проживання на наступний навчальний рік та додав, що гуртожиток – це рідний дім для кожного з присутніх, тому треба берегти його і підтримувати чистоту.
Студенти-мешканці поверхів активно брали участь у діалозі, задавали питання, які їх турбували, та отримували на них відповіді.
 

Вихователь гуртожитку №6
В.М. Мазур

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook