Гала-концерт і Голосіївський Оскар

25 квітня 2018 року
актова зала корп. №3
5 днів переглядів конкурсних програм «Голосіївської весни – 2018», хоч і були напруженими, пролетіли, як одна мить, – і вже 25 квітня кращі колективи і виконавці з факультетів, ННІ базового закладу та відокремлених підрозділів представили свою програму на гала-концерті фестивалю.
     26 творчих номерів, які побачили глядачі, довели, що фестиваль не стоїть на місці, а з кожним роком відкриває все нові й нові таланти у всіх творчих жанрах, вдосконалює та розвиває кожного учасника, адже щороку з’являються нові цікаві сюжети та різноманітні персонажі, чудові яскраві костюми і декорації, виникають ще більш креативні творчі ідеї, тобто кожен рік створює незабутню творчу історію талановитої молоді НУБіП. А ще глядацька зала побачила вітання творчих команд з-за кордону, які представили свої програми для перегляду журі, – із Німеччини, Білорусі, Бельгії, Індії, Грузії, Вірменії і Польщі.
     Відкриваючи заключний концерт, ректор НУБіП України С.М. Ніколаєнко зазначив, що цьогоріч вболівав за своїх студентів у досить цікавий спосіб, перебуваючи у закордонному відрядженні, проте бачив, що фестиваль був цікавий, студенти викладаються на повну, вболівають за свої рідні факультети, дарують свої таланти та розкривають душу. Станіслав Миколайович висловив впевненість, що виграли усі, бо фестиваль згуртував, дав можливість переконатися, що студенти НУБіП – найкращі!
     Нагородження переможців проводили члени журі фестивалю Михайло Федорин (музичний продюсер), Наталія Нагрудна (актриса, теле- і радіоведуча), Едуард Кірич (український художник-аніматор, сценарист, Народний художник України, член Спілки художників України, член Спілки кінематографістів України, лауреат Державної премії України імені Тараса Шевченка), директор ННЦ виховної роботи і соціального розвитку Геннадій Ржевський, голова профспілки працівників НУБіП Ростислав Тарасенко, а головні призи вручали голова журіЛюдмила Єрмольченко (викладач-методист, заслужений працівник культури, відмінник освіти України) та проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша. Підводячи підсумки побаченого і почутого, Сергій Миколайович сказав, що у фестивалі взяло участь понад півтори тисячі студентів з базового закладу і відокремлених підрозділів, а нагороди у різних номінація отримали близько двохсот з них, а Людмила Лаврентіївна наголосила, що журі було надто складно вибрати переможця, адже на кожному факультеті, ННІ, в коледжі, інституті є свої «родзинки», «двигунчики», «продюсери», «спітч-райтери» і «енерджайзери».
 
     Новинкою церемонії нагородження стало започаткування вручення Голосіївського Оскара – нагороди за акторську майстерність, на яку номінувалися кілька претендентів, а заінтригований зал чекав, коли ж відкриється таємничий конверт…
     …Фестиваль став насправді феєричним дійством. І навіть людина, яка бачила не один фестиваль високого рівня, автор знаменитого мультиплікаційного фільму про козаків Едуард Ілліч Кірич із захопленням говорив про талановиту молодь НУБіП, а продюсер Михайло Федорин, який, до речі, зробив глядачам гала-концерту подарунок, – пісенні сувеніри заслуженої артистки України Тані Дяченко, зазначив: «Моє серце вже належить НУБіП, тут я шукатиму нові таланти».
     А нам залишається чекати нового свята творчості – фестивалю «Голосіївська весна – 2019»!
Ірина Майданюк
Фотозвіт: 

 

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook