СТУДЕНТИ СПЕЦІАЛЬНОСТІ «ПСИХОЛОГІЯ» ЗВІТУВАЛИ ПРО ВИКОНАННЯ ПРОГРАМИ ОЗНАЙОМЧОЇ ПРАКТИКИ

7 травня 2018, 9:24

 

Незабаром завершується другий семестр 2017-2018 навчального року. У навчальному досвіді психологів НУБіП України – це перший рік навчання за обраною спеціальністю. Нещодавно вони повернулися в аудиторії університету після першої навчальної (ознайомчої з фахом) практики. Її базами стали 2 навчальні заклади міста Києва: Спеціалізована школа І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням французької мови № 110 імені К. Гапоненка та школа  І-ІІІ ступенів № 186.

Бази практики гостинно створили всі умови майбутнім психологам для виконання завдань програми практики. Директори шкіл ознайомили студентів із основними завданнями, що виконують школи, розповіли про традиції та інновації в сучасній середній освіті. Психологи радо поділилися із молодшими колегами власним професійним досвідом.

У процесі практики першокурсники навчилися аналізувати зміст запиту школярів до психолога, добирати діагностичний інструментарій для учнів різного віку, установлювати контакти з учасниками навчально-виховного процесу, організовувати діагностичний процес, формулювати висновки діагностичних обстежень тощо.

Захищаю звіти, студенти розповідали про вимоги, які висуває професія психолога до знань та умінь фахівця, кожен із них наголошував на необхідності постійного професійного самовдосконалення, розширення та поглиблення теоретичної підготовки, важливості уважного ставлення до вироблення практичних умінь.

Колектив кафедри соціальної роботи та психології висловлює подяку керівникам та психологам баз практики, висловлює сподівання на подальшу співпрацю.

На фото психологи-першокурсники під час проходження практики.

 

 

 

 

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook