ФЛЕШМОБ «120»

4 травня 2018 року

04 травня 2018р…. Аномальна спека б'є історичні рекорди. І у стінах Бережанського агротехнічного коледжу сьогоднішній день став найгарячішим….. Відкриті заняття з дисциплін, підготовчі курси до ЗНО, підготовка до регіонального етапу конкурсу «Студент року» серед аграрних закладів вищої освіти чотирьох областей….. Серед усього цього галасу і серед усієї цієї біготні раптом стало тихо…

Стадіон….. А тут щасливі та усміхнені обличчя студентів та викладачів. Усі готуються до масштабного дійства, що ось-ось почнеться…. ФЛЕШМОБ, присвячений 120-й річниці НУБіП України, частинкою якого ми є. Останні штрихи виправляють Михайло Синовець та Степан Барбарич (організатори флешмобу). Гості свята, а саме: майстер спорту міжнародного класу, призер чемпіонату світу з авіамодельного спорту Володимир Вівчар, майстер спорту, чемпіонка світу з авіамодельного спорту Настя Вівчар, майстер спорту України по пілотажних моделях Володимир Наконечний – теж долучилися до флешмобу.  І ось безпілотники у небі, а на землі близько 300 студентів та викладачів вітають наш базовий університет з Днем народження.

Свято залишило у всіх присутніх гарний настрій, усміхнені обличчя, теплі спогади та глибоке переконання того, що НУБіП – це шлях до успіху, здійснення мрій, це самовіддана праця викладацького складу, про що неодноразово наголошувала директор коледжу Світлана Пилипишин.

Відео флешмобу можна переглянути за посиланням https://youtu.be/eGIZAxQRvEQ

Отож, зі святом тебе, СЛАВЕТНИЙ НАШ УНІВЕРСИТЕТ!

Заступник директора з виховної роботи
Процик Галина Василівна

 

 

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook