ЩИРО ВІТАЄМО ЛЕСЮ МИХАЙЛІВНУ З ЮВІЛЕЄМ!!!

3 травня 2018 року

3 травня 2018 р. асистент кафедри статистики та економічного аналізу Рябенко Леся Михайлівна святкує ювілей.

Рябенко Л.М., випускниця економічного факультету Національного аграрного університету за спеціальністю «Облік і аудит». У 2017 р. успішно пройшла попередній захист дисертації на кафедрі з теми: «Обліково-аналітичне забезпечення управління стратегічним розвитком сільськогосподарських підприємств». За період проведення досліджень є співавтором 4 колективних монографій, опублікувала 12 наукових статей, включаючи закордонне видання. Приймала участь у 15 науково-практичних конференціях.

Рябенко Л.М. має достатньо вагомий професійний практичний досвід роботи: після закінчення університету у 2000 р. працювала на посаді бухгалтера у Боярському сільськогосподарському технікумі, з кінця 2000 р. до 2004 р. виконувала обов’язки головного економіста даної установи.

З вересня 2004 р. – по січень 2015 р. була заступником директора ВП НУБіП України «Боярський коледж екології і природних ресурсів» з навчально-виробничих та економічних питань.

Протягом квітня 2015 р. – липень 2016 р. працювала провідним фахівцем спеціального відділу НУБіП України, а з 01.07 2016 р. по даний час – провідний економіст планово-фінансового відділу НУБіП України і за сумісництвом асистентом кафедри.

З 2015 року на високому професійному рівні викладає ряд дисциплін – Теорія ймовірності і математична статистика, Економетрика та Економіко-математичні методи та моделі. Вона є розробником навчально-методичних розробок, електронних навчальних курсів в системі E-learn, які допомагають студентам глибше засвоїти знання з названих дисциплін.

Колектив кафедри статистики та економічного аналізу бажає Лесі Михайлівні активного та позитивного настрою на кожен день! Прекрасного самопочуття, миру, достатку і благополуччя. Великих досягнень, міцного кохання і надійності у всьому!

 

Колектив кафедри статистики та економічного аналізу

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook