КОНФЕРЕНЦІЯ МОЛОДИХ ВЧЕНИХ

2 травня 2018, 8:29

     24–27 квітня 2018 року пройшла ІV Міжнародна науково-практична конференція молодих вчених «Актуальні проблеми наук про життя та природокористування» присвячена 120-річчю від заснування НУБіП України.

   Факультет тваринництва та водних біоресурсів на пленарному засіданні представляли Ірина Кононенко (Кріоконсервування статевих продуктів – перспективний напрямок в галузі аквакультури) та Леонора Адамчук (Значення професійної освіти у галузі бджільництва).

     НДІ технологій та якості продукції тваринництва спільно з Українською лабораторією якості і безпеки продукції АПК відповідали за проведення секції «Актуальні проблеми технологій, стандартизації та управління якістю продукції АПК».

       Засідання секції проходило 27 квітня 2018 року в конференц залі корпусу Голосіївської науково-дослідної пасіки, яка гостинно зустріла гостей. Вітальні слова до учасників лунали від Івана Чумаченка, директора ННІ технологій та якості продукції тваринництва та професора Миколи Повознікова, завідувача кафедри конярства і бджільництва.

    Загалом на секції зареєструвалося понад 60 учасників, було заслухано та обговорено 20 наукових доповідей. Серед учасників з інших установ були представники Одеської національної академія харчових технологій, ДВНЗ «Херсонський державний аграрний університет», Інституту ветеринарної медицини Національної академії аграрних наук України, Миколаївського національного аграрного університету.

     Прийом гостей та смаколики до Кави-брек вміло організувала Ельвіна Старкова, Голова ради молодих вчених факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК; цікаві екскурсії до музеїв бджільництва, медоносних та лікарських рослин, стайні, лабораторій структурних підрозділів НУБіП України забезпечила Леонора Адамчук, Голова ради молодих вчених факультету тваринництва та водних біоресурсів.

Михайло Матвєєв

магістрант 2 року навчання

факультету тваринництва та

водних біоресурсів

Програма конференції

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook