Студент Максим Іващук ‒ призер ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з «Української мови за професійним спрямуванням»

1 травня 2018 року

Студенти гуманітарно-педагогічного факультету спеціальності «Міжнародні відносини» Іващук Максим та Маршак Юлія гідно представляли НУБіП України на ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Українська мова за професійним спрямуванням», що відбулася на базі Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського. 

 
Учасники Олімпіади змагалися в трьох турах, у яких вони демонстрували знання чинних норм сучасної української літературної мови, навички складання й коригування різних типів документів, уміння редагувати тексти наукового стилю фахового спрямування, а також уміння висловлювати власні думки як письмово, так й у форматі публічного виступу.
 
Маршак Юлія перемогла в третьому турі II етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Українська мова (за професійним спрямуванням)» і нагороджена грамотою в номінації «Талановитий промовець».
 
Іващук Максим із-поміж майже ста учасників Всеукраїнської студентської олімпіади з різних закладів вищої освіти України виборов ІІІ місце.
 
 
Студенти-учасники Олімпіади вдячні оргкомітетові за високий рівень організації, теплу зустріч, за цікаві і посильні завдання, проведення різних культурно-масових заходів та екскурсії.
 
Василь Шинкарук,
декан гуманітарно-педагогічного факультету
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook