«Дні відкритих дверей» продовжуються

12 квітня 2018 року

11 квітня 2018 року Національний університет біоресурсів і природокористування України, продовжуючи цикл «Днів відкритих дверей» зустрічав у своїх стінах близько тисячі школярів Київщини.

План заходів передбачав: виступ ректора Станіслава Миколайовича Ніколаєнко, урочистий концерт, зустрічі на факультетах та ін. Кожен факультет продемонстрував свої досягнення у вигляді рекламних роликів та спілкування школярів із студентами і викладацьким складом університету.
 
Дуже велика кількість школярів прийшла саме до гуманітарно-педагогічного факультету, аудиторія, де відбувалася зустріч з деканом була переповнена як і завжди. Декан факультету професор Василь Дмитрович Шинкарук докладно проінформував своїх майбутніх студентів про переваги навчання та здобуття освіти саме на нашому факультеті, про ті великі можливості, які отримує кожен студент для навчання, саморозвитку і дозвілля. Окремо закцентовано було увагу на спеціальностях гуманітарно-педагогічного факультету: «Професійна освіта», «Філологія. Переклад», «Журналістика», «Соціальна робота», «Міжнародні відносини», «Психологія». Абітурієнти отримали інформацію про пріоритетні напрями навчання, подвійні дипломи, безкоштовне стажування в університетах Польщі та Китаю, олімпіаду для вступників, пільги при вступі на навчання. 
 
Після зустрічі з ректором університету та деканом факультету пізнання університету і факультету продовжилося безпосередньо на кафедрах, де спілкувалися з викладачами і студентами.
 
Колектив кафедри історії і політології на чолі із завідувачем кафедри професором Біланом Сергієм Олексійовичем, щиро приймав учнів з шкіл міста Вишгорода. З перших вуст вони отримували інформацію про вступ, навчання і особливості яскравого студентського життя, а також про досягнення та перспективи навчання на спеціальності «Міжнародні відносини».
 
Підсумовуючи хотілося б наголосити, що цьогорічні вступники прийдуть до НУБіП в особливий, ювілейний рік. І обирати університет треба найкращий. Такий, як НУБіП – з історією, традиціями, широкими міжнародними зв’язками, високими рейтингами та великими перспективами.
 
Вікторія Хвіст,
доцент кафедри історії і політології
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook