Бронзова перемога студентки спеціальності «Філологія»

27 квітня 2018 року

 16-17 квітня відбувся ІІ етап конкурсу студентських наукових робіт із романо-германських мов та літератур на базі Київського національного лінгвістичного університету.

 

 

Гуманітарно-педагогічний факультет НУБіП України успішно представила студентка 1 року навчання ОС «Магістр» спеціальності 035 – Філологія Хачпанова Ілона. Наша учасниця посіла ІІІ місце і отримала диплом ІІІ ступеня.
 
 
 
 
Наша студентка змагалася з представниками Вінницького державного педагогічного університету, Мелітопольського державного педагогічного університету, Маріупольського державного університету, Київського національного університету ім. Бориса Грінченка та іншими.
 
До конкурсу готувалися активно і наполегливо. У цьому їй допомагали Арістова Наталя Олександрівна, доктор педагогічних наук, доцент, завідувач кафедри англійської філології та науковий керівник – доктор педагогічних наук, професор, завідувач кафедри романо-германських мов і перекладу Малихін Олександр Володимирович.
 
Конкурс проходив у два етапи: перший день – реєстрація та координація учасників, другий день – пленарне засідання та робота секцій. Наша студентка взяла участь у секції «Германські мови (англійська)».  Наукова робота, представлена на конкурсі, – «Функції художньої метафори у романах Ф. С. Фіцджеральда, супроводжувалася презентацією PowerPointта доповіддю, і справила позитивне враження на журі. Вітаємо Хачпанову Ілону з успішним виступом і зичимо успіхів у подальшій діяльності й нових перемог.
 
доцент кафедри романо-германських
мов і перекладу Колодіна Л. С.
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook