СТУДЕНТИ-МАГІСТРИ КАФЕДРИ ФАРМАКОЛОГІЇ ТА ТОКСИКОЛОГІЇ – УЧАСНИКИ IX МІЖНАРОДНОГО МЕДИЧНОГО ФОРУМУ

29 квітня 2018, 10:05

25-27 квітня 2018 р. у ВЦ «КиївекспоПлаза» відбувся IX Міжнародний медичний форум та Міжнародний форум «Менеджмент в охороні здоров’я». Даний захід проходив під гаслами «Інновації в медицині – здоров’я нації» та «Впровадження сучасних досягнень медичної науки у практику охорони здоров’я України».
Даний форум був представлений великою кількістю конференцій, семінарів, семінарів-практикумів, симпозіумів, круглими столами у таких секціях, як: організація і управління охороною здоров’я, приватна медицина, лабораторна медицина, радіологія, функціональна діагностика, військова медицина, медицина невідкладних станів, хірургія, нейрохірургія, кардіохірургія, ендоскопія, комбустіологія, травматологія та ортопедія, онкологія, медична реабілітація і фізична терапія, офтальмологія, дерматовенерологія, сестринська справа, стоматологія, організація і управління фармацією, гінекологія, репродуктологія, акушерство, перинатологія, неонатологія, педіатрія.
Активну участь в медичному форумі взяли участь студенти-магістри кафедри фармакології та токсикології магістерської програми «Ветеринарна фармація» та ст. викладач Юлія Палиця.

Студенти ознайомилися з сучасними досягненнями медичної науки, які впроваджуються у практику охорони здоров’я медицини України, та мали нагоду порівняти з досягненнями медичної науки таких країн, як Австрія, Латвія, Словаччина та Чехія.
Студенти були учасниками і науково-практичного семінару «Практичні аспекти менеджменту та економіки аптечної мережі», організатором якого був ДП «Український фармацевтичний інститут якості».

Також студенти відвідали VIII Міжнародну виставку медичного туризму, Spa and Wellness – Healthcare travel expo.


Ст. викладач кафедри фармакології та токсикології Ю. В. Палиця

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook