Розмалюємо світ кольоровими барвами!

27 квітня 2018 року

IMG 9274

27 квітня 2018 року ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний коледж» гостинно відчинив свої двері й зустрічав гостей – майбутніх абітурієнтів та батьків потенційних студентів.

IMG 9118IMG 9120

Знайомство з навчальним закладом розпочалось з перегляду головної сторінки сайту коледжу. Захід тривав у конференц-залі. Першою з вітальним словом до гостей звернулася директор Світлана Пилипишин, яка розповіла про переваги навчання, структуру та основні здобутки навчального закладу, особливості продовження освіти за скороченою програмою у Національному університеті біоресурсів і природокористування України. Секретар приймальної комісії Степан Жеребецький продовжив розповідь про умови та правила прийому до коледжу у 2018 році, про напрями та спеціальності, за якими проводиться підготовка фахівців, особливості подання документів до приймальної комісії.

IMG 9135IMG 9187

А далі гучно та святково для гостей нашого коледжу розпочалась творча вітальна програма. Лунали пісні: «Весна», «Студентська молодь» у виконанні студентки Ольги Соловей; «Загадай бажання», «Моє село» та «Я розмалюю світ кольоровиими барвами» у виконанні студентки Наталії Лехняк.

IMG 9115IMG 9104

Красивими танцювальними номерами вразили Володимир Фундига та Ірина Федоришин, Юлія Роман і Катерина Дубляниця.

IMG 9144IMG 9197

Не менш цікавою була поетична презентація студентами коледжу своїх спеціальностей. У ході обговорень після програми пролунало чимало цікавих запитань від слухачів, жодне з яких не залишилось без відповіді.

IMG 9169IMG 9182

Після урочистої частини всі присутні пройшлись приміщенням освітнього закладу. Побачили, що у нас достатньо спеціалізованих майстерень і лабораторій, верстатів та обладнання, комп’ютерних класів. Пересвідчились школярі, що коледж має можливість готувати фахівців на рівні сучасних вимог і володіє потужною матеріально-технічною базою. Враховані і культурно-просвітницькі та санітарно-побутові потреби студентів: велика комп’ютеризована бібліотека, просторий спортивний та тренажерний зали, медичний кабінет, їдальня з «демократичними» цінами та буфет – все для зручності студентів.

IMG 9285IMG 9320IMG 9252IMG 9241

Перше знайомство гостей з БАТК відбулося. Школярі пам’ятатимуть цю зустріч, адже знайшли нових друзів серед студентів і викладачів коледжу. А ми всі чекаємо на них, аби поповнилася родина Бережанського агротехнічного коледжу та НУБіП України.

Ольга Процик,
провідний фахівець з профорієнтаційної роботи

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook