Знайомство з сучасним мистецтвом України

26 квітня 2018 року
     Студенти 1 курсу освітньої програми «Економічна кібернетика» відвідали міжнародний центр сучасного мистецтва XXI століття – PinchukArtCentre.
   Новаторський підхід арт-центру спрямований на динамічне комбінування створення нових робіт, їх представлення та збирання творів мистецтва, об'єднуючи національну ідентифікацію та міжнародні виклики. Це ідеальне місце для презентації персональних та групових виставок видатних художників сучасності, які відображають і представляють складність світу, наділяючи його унікальною новою формою.
   Ми з цікавістю ознайомилися з виставкою 20 номінантів п'ятого конкурсу на здобуття Премії PinchukArtCentre 2018, яка тут зараз проходить. Це загальнонаціональна премія, яка присуджується українським художникам віком до 35 років.
    Кожна робота була спеціально створена для цієї виставки, формуючи експозицію з 20 індивідуальних просторів, що представляють самостійні художні висловлювання.
   Як завжди, експозиція цікава, оригінальна та демонструє «незручне» та незвичне бачення світу, який нас оточує, що дає інформацію до роздумів і можливість переосмислити певні стереотипи.
 

Куратор 1 курсу, Галаєва Л.В. 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook