Інтерактивна англійська зі студентами факультету землевпорядкування

25 квітня 2018, 12:50

Як зробити вивчення англійської мови ще більш захоплюючим, залучивши студентів до роботи в команді? Над цим питанням замислилась кандидат педагогічних наук, доцент кафедри англійської мови Найдьонова Алла Володимирівна. Вона вирішила влаштувати пізнавальну екскурсію англійською  для студентів  першого курсу першої групи факультету землевпорядкування. Ми, звичайно, підтримали ідею, адже це чудова нагода підвищити свій рівень знань і комунікативні навички.
Вранці, 24 квітня, ми зібрались разом і відправились на прогулянку по прилеглих до НУБІП територіях. Розпочали з ботанічного саду. Виявилось, що розповідати про рослинне багатство рідного університету не так вже й просто, адже сад вражає своїм різноманіттям. Проте це не стало перешкодою: майже всі постарались і підготувались завчасно.

Ще краще справи пішли біля першого корпусу, адже неможливо, напевно, навчатись, не знаючи нічого про свій навчальний заклад.  Потім дійшли і до кафедри бджільництва , де дивовижні комахи лишень почали прокидатись після холодів.

Також побували біля Свято-Покровського монастиря Голосіївська пустинь , де дізнались багато нового від колег-студентів, які відшукали справді цікаву  інформацію про це мальовниче місце.

Знахідкою виявилась кафедра конярства, де ми випадково зустріли завідувача кафедри Повознікова Миколу Гавриловича , який не пошкодував часу для захоплюючої бесіди з нами. Там же ми мали змогу поспостерігати за тваринами.

Нажаль, в наші плани втрутились погодні умови, тому до озера Дідорівка  ми так і не дійшли. Та це всеодно не завадило нам поговорити про нього.

Загалом, всім дуже сподобались такого роду заняття. Хотілося б і далі проводити такі експерименти, адже бачити все на власні очі набагато цікавіше, ніж читати з підручника. Навіть коли існує загроза трішки промокнути під дощем.
ВСІМ ГАРНОГО НАСТРОЮ ТА ЦІКАВИХ ЗАНЯТЬ! ПРИЄДНУЙТЕСЬ ДО НАС!!!


Студетки 1-го курсу факультету ЗЕВ
Маргарита Івашина
Ольга Оцабера

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook