До ВП НУБІП «Боярська лісова дослідна станція» з екскурсією завітали студенти першого курсу факультету Землевпорядкування

24 квітня 2018 року
факультет землевпорядкування
23 квітня 2018 року відбулася ознайомча екскурсія до ВП НУБіП України «Боярська ЛДС», у якій прийняли участь студенти першого курсу факультету Землевпорядкування.
 
 
 
Головний лісничий Олександр Шевчук та начальник наукової частини Олександр Мельник зазначили, що станція є відокремленим підрозділом Національного університету біоресурсів і природокористування України, у якій вдало поєднані виробнича, навчальна та наукова діяльність.
Завідувач науково-дослідної лабораторії біотехнології рослин Оксана Чорнобров провела практичне заняття на тему «Технологія приготування живильних середовищ» по розведенню лісових рослин.
 
  
Студенти пройшли інструктажі з питань охорони праці та пожежної безпеки, ознайомилися з організацією лабораторії, правилами роботи й напрямами діяльності, практичним та подальшим науково-дослідним використанням оздоровлених рослин in vitro. У приміщенні для приготування живильного середовища студенти ознайомилися з біотехнологічними приладами та обладнанням, їх правильною експлуатацією; лабораторним посудом, способами його підготовки до роботи й методами стерилізації; технологією приготування маточних розчинів й живильних середовищ, їх складом, умовами зберігання й використання.
 
  

     Студенти також мали змогу відвідати Лісову пожежну станцію, прогулятись по екологічній стежці Боярського лісництва. Також побували у лісорозсаднику Боярського лісництва та генетичному резерваті сосни звичайної віком близько 200 років.

Асистент кафедри землевпорядного проектування

Ірина Колганова

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook