Весняні польові роботи

23 квітня 2018, 21:13
      В розпал весняних польових робіт викладачі кафедри генетики, селекції і насінництва ім. проф. М. О. Зеленського професор Ковалишина Г. М. і асистент Дмитренко Ю.М. на чолі із завідувачем кафедри Жемойдою В. Л. провели огляд посівів озимих культур, зробили обліки з розвитку рослин та ураження їх збудниками хвороб на дослідному полі в ВП НУБіП України «Агрономічна дослідна станція».
     Після роботи на власних дослідних полях вирушили на зустріч з директором АГФ «Колос» Центило Л. В. Зустріч розпочалася з огляду полів – посівів озимих пшениці та ріпаку. Посіви знаходяться у доброму, навіть відмінному стані.
 
     Відбулася змістовна розмова професора Ковалишиної Г.М., завідувача кафедри Жемойди В.Л. та асистента Дмитренко Ю.М. із Центило Л.В. стосовно селекції пшениці озимої, сої та кукурудзи. Дуже приємне враження отримали від стану дослідних ділянок та розмноження перспективного матеріалу. Очолює селекційну роботу наш аспірант 4 курсу заочної форми навчання Володимир Багатченко.
     Результати вражаючі, а значить перспективи великі.
     Всі разом намітили перспективи на майбутню спільну наукову роботу.
     У селекційному процесі приймають участь і наші студенти.
     У АГФ «Колос» активно ведуться весняно-польові роботи – закриття вологи, внесення добрив, посів ярих культур ранньої групи.
 

     Кафедра генетики, селекції і насінництва ім. М. О. Зеленського висловлює велику вдячність Центило Л. В. за співпрацю та сприяння в працевлаштуванні молоді. 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook