День молодіжного самоврядування

23 квітня 2018, 16:14
Голосіївська районна державна адміністрація
   19 квітня 2018 року в Голосіївській районній державній адміністрації відбувся День молодіжного самоврядування. Суть його полягала у передачі на один день своїх посадових повноважень студентам. 
   Кожен охочий мав змогу обрати посаду, яку би хотів обіймати цього дня та відчути специфіку роботи держслужбовців структурних відділів. Занурення у робочу атмосферу було розпочато з короткої апаратної наради, під час якої голова райдержадміністрації п. Наталія Бондар дала настанову студентам-дублерам та побажала успіхів у процесі вирішення поставлених завдань та проведенні запланованих заходів.
 
   Скористалася з цієї можливості і я, обравши посаду начальника управління освіти, тому що навчаюся на гуманітарно-педагогічному факультеті, і цей напрям є для мене цікавим. 
Протягом дня були проведені робочі зустрічі, під час яких було вирішено першочергові питання. Я змогла побачити роботу державного органу з середини, скласти свою думку щодо її важливості та відповідальності та детальніше дізнатись про повноваження та обов’язки обраної мною посади.

 
Підведення підсумків Дня дублера відбулося на завершальній апаратній нараді, під час якої студенти поділилися своїми враженнями про робочий день та набутими знаннями, вміннями та навичками й отримали відзнаки учасника Дня молодіжного самоврядування.
 
Студентка групи ФілНА – 17001б – Дар’я Бабак
Куратор групи ФілНА-17001б 
Колодіна Лариса

  

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook