Перейменування у структурі Університету - НДІ техніки та технологій

3 квітня 2018 року
м. Київ НУБіП України

 НАКАЗ

"03" _____04_________ 2018 р.                                  №301

Про зміни у структурі університету,
перейменування НДІ техніки, енергетики та інформатизації АПК та ліквідацію науково-технічної ради НДІ техніки, енергетики та інформатизації АПК і її тематичних секцій
 
 
На виконання вимог ст. 33 Закону України «Про вищу освіту» від 01.07.2014 р. №1556-VII, з метою оптимізації штатного розпису, удосконалення наукової діяльності та на підставі рішення Вченої ради університету від 28.03.2018 р. (протокол № 8).
 
НАКАЗУЮ:
 
1. Перейменувати науково-дослідний інститут техніки, енергетики та інформатизації АПК на науково-дослідний інститут техніки та технологій.
2. Припинити діяльність науково-технічної ради науково-дослідного інституту техніки, енергетики та інформатизації АПК та її тематичних секцій.
3. Скасувати дію наказу від 7.04.2015 р. №415 «Про затвердження складу науково-технічної ради НДІ техніки, енергетики та інформатизації АПК».
4. Директору ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження Козирському В. В. сформувати науково-технічну раду навчально-наукового інституту енергетики, автоматики і енергозбереження і підготувати положення про науково-технічну раду навчально-наукового інституту енергетики, автоматики і енергозбереження.
5. Декану факультету інформаційних технологій Глазуновій О. Г. сформувати науково-технічну раду факультету інформаційних технологій і підготувати положення про науково-технічну раду факультету інформаційних технологій.
6. Декану механіко-технологічного факультету Михайловичу Я. М. і декану факультету конструювання та дизайну Ружилу З. В. сформувати науково-технічну раду науково-дослідного інституту техніки та технологій і підготувати положення про науково-технічну раду науково-дослідного інституту техніки та технологій.
7. Контроль за виконанням наказу покласти на першого проректора Ібатулліна І. І.
 
 

Ректор                                                      С. Ніколаєнко

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook