Голосіївська весна: день п’ятий, напружений

20 квітня 2018 року
актова зала корп. №3
 Так, п’ятий день Міжнародного фестивалю «Голосіївська весна – 2018» обіцяв бути найнапруженішим, адже він має вирішити долю усіх факультетів і визначити цьогорічних переможців. Тож двом творчим командам – факультету конструювання і дизайну тафакультету харчових технологій і управління якістю продукції АПК – було досить непросто, адже вони завершували програму переглядів факультетів та ННІ базового закладу, і це треба було зробити достойно. І наші студенти не підвели!
     Факультет конструювання і дизайну переніс глядачів у далекі 80-ті, хоча більшості із тих, хто стояв на сцені, тоді ще не було на цьому білому світі. Та були члени журі, тому вони прискіпливо оцінювали кожен номер, але сам дух часу молодості кожного із поважних суддів зробив трішки добрішим, а ставлення до команди – теплішим. Антураж був справжнім, програма була живою і насиченою, тим і відрізнялася від інших факультетів, і залишається лише дивуватися, як такі молоді люди (на чолі з творчою, захопленою і відповідальною Дар’єю Ковтун) змогли відчути епоху і донести її до слухачів і глядачів.
     Виступ факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПКрозпочався із танцю, не заявленого у програмі. А все тому, що професійне журі підготувало нашим студентам сюрприз – за 5 днів, проведених у Києві, член журі Ірина Мінєц (Білорусь) вивчила українську народну пісню «Там у вишневому садку» і вирішила подарувати її глядацькій аудиторії. Співала Ірина, співав зал, а в ньому кружляли у ліричному танці і декан Лариса Вацлавівна Баль-Прилипко, і її улюблені студенти… Але програму харчовики все ж виконали, поставивши тих, хто її переглядав, між минулим і майбутнім. І авторський твір «Харчовики», і «Роботи», і «Інопланетяни», і народна пісня і танець і згадка про нелегку ситуацію на Сході, – все виправдало сподівання журі на достойне завершення фестивалю і постановника програми Олександра Павелка.
 
     Хоча про завершення говорити рано, адже журі пішло визначати переможців. Чекаємо результатів!
Ірина Майданюк 
 

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook