Гуманітарно-педагогічний факультет радісно зустрів майбутніх філологів

20 квітня 2018 року

   11 та 19 квітня 2018 року в Національному університету біоресурсів і природокористування України відбулися Дні відкритих дверей, які відвідали випускники шкіл, ліцеїв, гімназій, технікумів і коледжів Київщини та інших областей.


    Під час зустрічі студентка Філ-1502 Марія Дімітрієва та асистент кафедри романо-германських мов і перекладу Олена Мишак розповіли майбутнім абітурієнтам про умови вступу та широкі перспективи навчання на гуманітарно-педагогічному факультеті. Майбутні абітурієнти дізналися корисну інформацію про спеціальності факультету, а саме: "Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії", "Професійна освіта", "Філологія", "Психологія", "Соціальна робота", "Журналістика".
    Значна частина майбутніх абітурієнтів уже визначилась із пріоритетом, обравши навчання в НУБіП України, а саме на гуманітарно-педагогічному факультеті. Зокрема, майбутні випускниці м. Києва та Київської області Корецька Марія, Луценко Яніна, Колосінська Анна, Гоман Дар’я, Хола Валерія обрали спеціальність «Філологія». Майбутні абітурієнти із задоволенням відповіли на поставлені запитання:
   

 

– Звідки дізналися про НУБіП?
   Корецька Марія: Від знайомих, які вже навчаються в НУБіП України на гуманітарно-педагогічному факультеті, також багато інформації дізналася з офіційного сайту. Згодом зрозуміла, що цей університет допоможе реалізувати мої мрії.
    Луценко Яніна: НУБіП – це один з найпрестижніших вищих навчальних закладів України, який готує висококваліфікованих фахівців, саме тому я хочу розвивати та вдосконалити професійні навички саме тут.
Колосінська Анна: Студенти університету відвідали нашу школу з профорієнтаційною роботою, а також деталі вступу уточнила через офіційний сайт університету.
     – Чому обрали спеціальність «Філологія»? Які переваги спонукали до цього?
    Хола Валерія: Завжди цікавилася іноземними мовами, зокрема англійською та французькою мовами. Обрала цю спеціальність, тому що вважаю її цікавою та перспективною. Особливо на вибір вплинула інформація про можливість гуманітарно-педагогічного факультету щодо навчання студентів у Поморській академії (м. Слупськ, Польща) та можливість здобувати фах в НУБіП України за системою подвійних дипломів.

 


    Гоман Дар’я: Моя школа спеціалізується на англійський мові. Англійську мову я вивчала з першого класу та відвідувала додаткові курси. Отже, наприкінці мого навчання питань про вибір спеціальності не виникало. Зупинила свій вибір на НУБіП України тому, що цей університет надає змогу всебічно розвиватись та стажуватись за кордоном беручи участь у програмі «подвійних дипломів», що зараз діє в університеті. Зацікавило одночасне вивчення декількох іноземних мов. Моя мрія вивчити досконало англійську та польську мови.

 


     – Які маєте досягнення у навчанні, хобі?
    Корецька Марія: Я творча та активна особистість. Я постійно брала участь в міських олімпіадах з англійської мови, маю призові місця, в цьому році зайняла II місце у районній олімпіаді. Займалася також дослідницькою роботою, а саме брала участь у конкурсі наукових робіт Малої академії наук України (секція: українська і світова література), зайняла I місце у районі.
     Хола Валерія: Постійно брала участь в міських олімпіадах з англійської мови, маю призові місця. Займаюся спортом та українськими танцями.
    Гоман Дар’я: Маю активну життєву позицію, творча особистість, пишу вірші. Захоплююсь іноземними мовами, а також люблю читати літературу та переглядати фільми англійською мовою. Брала участь у Всеукраїнському конкурсі знавців англійської мови «Greenwich» та Всеукраїнському конкурсі з українознавства "ПАТРІОТ".

 


    Колосінська Анна: Брала участь у Всеукраїнському конкурсі знавців англійської мови «Greenwich», Всеукраїнському конкурсі з українознавства "ПАТРІОТ" та Всеукраїнський українознавчий грі «Соняшник». Моє хобі – вивчення іноземних мов.
   Луценко Яніна: Я цікавлюся гуманітарними дисциплінами, зокрема англійською та німецькою мовами. Брала участь в міських олімпіадах з англійської мови, а також у Міжнародному мовно-літературному конкурсі учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

Розмову провели


студентка групи Філ-1502
Марія Дімітрієва,
асистент кафедри романо-германських
мов і перекладу
Олена Мишак

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook