«Голосіївська весна–2018». День перший

17 квітня 2018 року
актова зала корп. №3
Про те, що незабаром в НУБіП розпочинається «Голосіївська весна», мабуть, і оголошення давати не треба: тільки-но з раннього ранку до пізнього вечора в актову залу щогодини, як мурахи, збігаються галасливі студенти, які вже дорогою співають і підтанцьовують, – це сигнал швидкого початку Міжнародного творчого конкурсу.
     Цьогорічна «Голосіївка», яка вчора на весь голос заполонила навчальний корпус № 3, статус міжнародного фестивалю знову підтвердила. Для участі у конкурсні свої програми надіслали творчі колективи і виконавці з Польщі, Бельгії, Білорусі, Німеччини, Індії, Грузії. Більше того, Білорусь і Бельгія відрядили своїх представників у журі фестивалю, тому на факультети та ННІ нашого університету лягла велика відповідальність, адже про рівень їх творчості, креативності і талановитості знатимуть у світі!
     Зазвичай програму фестивалю розпочинає факультет-володар минулорічного Гран-прі. Ось і цього разу після вітального слова проректора з навчальної і виховної роботи Сергія Кваші на сцену вийшла творча команда економічного факультету, яка своїм виступом вкотре довела: звання переможців отримала недаремно! З кожним роком впевненіше звучать голоси Світлани ГараганВалентина Жуля, доповнені в цьому році першокурсницями Наталією Борисенко іАліною Васюченко, заворожують хореографічні композиції у постановці Анастасії Слюсар іАнастасії Дудки, та беззаперечними фаворитами залишаються Анастасія Клюй і Ярослава Ахрамєєва, бо їхні акробатичні трюки на сцені актової зали ще не повторив ніхто.
    У конкурсі першими взяли участь студенти та викладачі факультету захисту рослин, біотехнологій та екології з постановкою Дар’ї Орехової за мотивами Маршакових «12 місяців». Розмаїття жанрів і стилів під час сучасної інтерпретації відомої казки підсилила граЄлизавети Бережної, а чарівна скрипка Аліни Онопрієнко зробила постановку особливо відмінною від інших.
    Як завжди, оригінальною у творчому баченні виступу свого факультету була магістр факультету ветеринарної медицини Наталка Барченко, яка у 45 хвилин змогла вкласти усю історію світової культури! Первісні люди і сучасна молодь, менуети і флеш-моби, живопис і гуморески, доповнені українськими народними танцями, піснями і жартами і захоплене журі вже переповнене враженнями!
     А от студенти ННІ лісового і садово-паркового господарства у своєму виступі намагалися дати відповідь на запитання: «Кого ж слухає НУБіП?» І знаєте, що виявилося? Ректора, директора, коменданта і … реп. І саме авторський реп від Миколи Кучерявого став родзинкою їх конкурсної програми, хоча на море овацій заслужили і золотий голос інституту Юля Закурдаєва, і інструментальна композиція від заступника директора Олександра Совакова, і хореографічні постановки , і хоровий колектив ННІ.
     Початок нашої «Весни» успішний. Попереду – чотири яскравих дні, тож чекаємо усіх на концертах!
Ірина Майданюк
 
Фотозвіт:
 
 
 
 

 

 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook