МИСТЕЦЬТКА ТВОРЧІСТЬ СТУДЕНТСТВА НУБІП України ОТРИМАЛА НОВЕ ВИЗНАННЯ– «ГОЛОСІЇВСЬКА ПАЛІТРА» здобула ще одну перемогу

1 квітня 2018 року
м. Київ
01 квітня у приміщенні Центру культури і мистецтв «КПІ» відбувся міський огляд народної творчості у жанрі образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва.
Свої роботи презентували студії та художники-аматори з усього Києва.У цьому розмаїтому мистецькому  калейдоскопі не залишилися не поміченими твори студентів нашого університету, які стали учасниками огляду після перемоги у Голосіївському районі. Привернули увагу глядачів та членів журі як живописні й графічні роботи, так і ляльки-мотанки.
Майстерність виконання, креативність, щирість почуттів, творче осмислення народних традицій було високо оцінено, і сьогодні ми маємо результат – художня студія «Голосіївська палітра» Національного університету біоресурсів і природокористування України стала лауреатом ІІ ступеня.
Хочемо висловити подяку організаторам огляду-конкурсу, зокрема Оксані Павлівні Парфус, зав.сектором образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва Київського міського центру народної творчості та культурологічних досліджень Департаменту культури КМДА, яка доклала багато зусиль щоб свято творчості відбулося на такому високому рівні, а також Тетяні Володимирівні Верменич –нач. відділу культури управління культури, туризму та охорони культурної спадщини Голосіївської РДА м. Києва, завдяки якій народна творчість у Голосієві активно розвивається.
Ми цінуємо підтримку проректора з навчальної і виховної роботи С.М. Кваші, який дав новий поштовх у роботі студії, організувавши загальноуніверситетський конкурс образотворчого та декоративного мистецтва «НУБіП України – мій дім», чиї переможці гідно представили Університет на районному та міському рівні.
За сприяння студентській творчості дякуємо деканам факультету ветеринарної медицини М.І. Цвіліховському та гуманітарно-педагогічного факультету В.Д.Шинкаруку, позаяк серед лауреатів  найбільше студентів саме цих факультетів.
Дуже хочеться, щоб з творчістю наших студентів можна було б ознайомитися і в стінах рідної almamater. Тож сподіваємося на підтримку керівництва щодо створення можливості для експонування творів образотворчого та декоративного мистецтва, адже нашим талантам, оціненим мистецьких конкурсах різного рівня, є чим поділитися!
Ярина Пузиренко,  
Доцент  кафедри культурології,
 керівникхудожньої студії «Голосіївська палітра»

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook