Факультет ветеринарної медицини запросив на навчання випускників Київщини

12 квітня 2018, 16:20

11 квітня 2018 року на факультеті ветеринарної медицини НУБіП України відбувся День відкритих дверей. Захід був організований для випускників шкіл, гімназій м. Києва, Київської області та інших областей України, на якому керівництво факультету запросило на навчання абітурієнтів.
На День відкритих дверей на факультет завітало 35 абітурієнтів з м. Києва, Київської, Черкаської та  Вінницької областей.

Майбутнім абітурієнтам були роздані буклети факультету та університету, правила прийому до НУБіП України та студентська газета «Punctum Optimum».
Декан факультету, академік НААН України Микола Цвіліховський представив коротку презентацію про факультет та його історію, представив присутніх науково-педагогічних працівників, завідувачів кафедр і ознайомив з матеріально-технічною базою, можливістю проходження практичного стажування за кордоном.


Микола Цвіліховський акцентував увагу на тому, що з 2017 року впроваджений у навчальний процес новий навчальний план підготовки фахівців ветеринарної медицини за освітнім ступенем  «Магістр» з терміном навчання 6 років, який адаптований до кращих європейських університетів. Також наголошувалось на тому, що галузь знань «Ветеринарна медицина» має дві спеціальності: 211 «Ветеринарна медицина» і 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза». Абітурієнти задали ряд запитань,  на що отримали вичерпні відповіді.
На зібранні також виступив заступник завідувача військової кафедри полковник Анатолій Радченко, який детально розповів про підготовку лікарів ветеринарної медицини за спеціалізацією «Ветеринарне забезпечення Збройних сил України». Державне замовлення за даною спеціалізацією становить 32 особи.
В подальшому абітурієнти та їх батьки ознайомились з кафедрою паразитології та тропічної ветеринарії і фундаментальною кафедрою анатомії, гістології і патоморфології тварин ім. акад. В Г. Касьяненка.  Особливу зацікавленість вивили пластиновані препарати дл навчального процесу. Доцент кафедри Микола Стегней провів екскурсію.


Завідувач Клінічного центру «Ветмедсервіс» В’ячеслав Соломон ознайомив абітурієнтів та їх батьків з роботою клініки дрібних та продуктивних тварин.


Отож! Чекаємо абітурієнтів з Київщини та інших областей України.

Заступники декана Василь Данілов
                                  Юрій Жук


 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook