Профорієнтаційні заходи на Білоцерківщині

24 березня 2018, 12:57
22 березня 2018 року студентка факультету захисту рослин, біотехнологій та екології спеціальності «Біотехнологія та біоінженерія» 1 курсу 1 групи Онопрієнко Аліна відвідала Білоцерківську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів № 6 з метою проведення профорієнтаційної роботи серед учнів 11-х класів. Вона розповіла їм про історію заснування Національного університету біоресурсів і природокористування України, про те, що у цьому році наша Alma mater святкує свою 120-ту річницю. Оскільки 29.03. та 11.04. 2018 року заплановані дні відкритих дверей, Аліна повідомила про це учнів та запросила їх на заходи і деякі з них зацікавилися та висловили бажання відвідати стіни нашого університету.
Школярі цікавились про студентське життя, як себе вести в перші дні в незнайомому середовищі, як отримати прихильність серед одногрупників та викладачів. Особливо їм було цікаво дізнатися про систему оцінювання й період сесії. У ході бесіди були обговорені й інші питання (проїзд до Києва, університету, проживання у гуртожитку, про харчування, як позанавчальна робота впливає на рейтинговий бал тощо). 
Щиро вдячність висловлюємо учителю української мови та літератури Качці Г.Г. та учителю хімії Рибальченко Л.А. за підтримку та наданий час.
Учителі й учні були зацікавлені розповіддю Аліни і висловили подяку за змістовну профорієнтаційну роботу й бажання закарбувати цю подію фотозйомкою. Сподіваємося, що з деякими з них ми зустрінемося в наступному році у стінах нашої Alma mater. 
 
Аліна Онопрієнко, 
студентка факультету захисту рослин, 
біотехнологій та екології
Вікторія Хвіст, 
доцент кафедри історії і політології 
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook