Атестація педагогічних працівників коледжу

3 квітня 2018 року

Відповідно до пункту 2.5 Типового положення про атестацію педагогічних працівників, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 06.10.2010 р. № 930, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 14.12.2010 р. за № 1255/18550, та з метою забезпечення ефективності освітнього процесу та його вдосконалення 03 квітня 2018 року у коледжі відбулося засідання атестаційної комісії ІІ рівня ВП НУБіП України з приводу атестації педагогічних працівників ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний коледж». Атестація проходила в он-лайн режимі з чітким додержання регламенту проведення атестації. Головою атестаційної комісії був завідувач сектору аграрної та спеціальної освіти Міністерства і науки України, Будько Ігор Романович. До складу атестаційної комісії входили працівники Міністерства освіти і науки України, заступники та декани НУБіП України. При обговоренні професійної діяльності педагогічних працівників члени комісії наголошували на необхідності викладачам йти в ногу з сучасними реаліями, удосконалювати свій професійний рівень шляхом проходження стажування на виробництві.

 

Слід відмітити відкритість та колегіальність, гуманне та доброзичливе ставлення атестаційної комісії до педагогічних працівників, які атестувалися; повноту, об’єктивність та системність наданої характеристики педагогічної діяльності в міжатестаційний період.

Основна мета атестації: оцінювання професійно-педагогічної компетентності викладача, продуктивності його роботи та встановлення відповідної кваліфікаційної категорії була досягнута. Атестаційною комісією було атестовано наступних викладачів:

Андрусяк Олег Богданович, на відповідність раніше присвоєній кваліфікаційній категорії «спеціаліст вищої категорії» та присвоєння педагогічного звання «викладач-методист»

Зборівська Оксана Мирославівна, на відповідність раніше присвоєній кваліфікаційній категорії «спеціаліст вищої категорії» та присвоєння педагогічного звання «викладач-методист»

Жеребецький Степан Володимирович, на відповідність раніше присвоєній кваліфікаційній категорії «спеціаліст вищої категорії» та присвоєння педагогічного звання «викладач-методист»

Макух Ольга Іванівна, на відповідність раніше присвоєній кваліфікаційній категорії «спеціаліст вищої категорії» та присвоєння педагогічного звання «викладач-методист»

Михайлишин Маріанна Степанівна, на відповідність раніше присвоєній кваліфікаційній категорії «спеціаліст вищої категорії» та присвоєння педагогічного звання «викладач-методист»

Палінська Ірина Зорянівна, на відповідність раніше присвоєній кваліфікаційній категорії «спеціаліст вищої категорії»

Штогрин Сергій Степанович, на відповідність раніше присвоєній кваліфікаційній категорії «спеціаліст вищої категорії» та присвоєння педагогічного звання «викладач-методист»

Юдіна Анна Андріївна, присвоєння кваліфікаційної категорії «спеціаліст вищої категорії»

Бажаємо усім викладачам нових здобутків та досягнень на педагогічній ниві.

Дмитрів І.В.,

методист навчально-методичної лабораторії

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook