Відбулося відкрите практичне заняття доцента кафедри обліку та оподаткування Шевчук К.В.

5 квітня 2018 року

 4 квітня на 4 парі в аудиторії 609 корп. № 10 відбулося відкрите практичне заняття к.е.н., доцента кафедри обліку та оподаткування Шевчук Катерини Віталіївни на тему: «Особливості бухгалтерського обліку на підприємствах громадського харчування» для студентів 4 курсу 5 групи напряму підготовки «Облік і аудит» з дисципліни «Бухгалтерський облік в галузях національного господарства».

На практичному занятті були присутні: декан економічного факультету, д.е.н., професор Діброва А.Д., заступник декана економічного факультету к.е.н., доцент кафедри статистики та економічного аналізу Шиш А.М., д.е.н., професор кафедри обліку та оподаткування Лазаришина І.Д., доценти кафедри обліку та оподаткування Гуренко Т.О., Мельянкова Л.В., Олійник С.О.

Під час проведення практичного заняття студенти ознайомились з особливостями документообігу на підприємствах громадського харчування, особливостям оформлення придбання виробничих запасів, відображення у бухгалтерському обліку процесу виробництва та реалізації продукції.


Викладач підкреслила, що тема обліку в закладах громадському харчуванні завжди є актуальною, що пов’язано, насамперед, із значною чисельністю суб’єктів господарювання в даній сфері, крім того даний вид діяльності регулюється значною кількістю нормативних актів. Це зумовлено різними причинами: прямим зв’язком бізнесу щодо громадського харчування з життям, здоров’ям громадян; специфікою бухгалтерського обліку, оскільки відбувається поєднання виробництва з торгівлею; особливостями документообігу.


Студенти активно залучалися до діалогу, під час якого вони охоче висловлювали свої думки та задавали актуальні питання. Після закінчення заняття слухачі висловили вдячність Катерині Віталіївні за цікавий матеріал та конструктивну дискусію. 

Діброва Анатолій Дмитрович та всі присутні визнали, що практичне заняття було проведене на високому науково-педагогічному рівні, відзначили його актуальність та сучасність змісту, культуру мови лектора, вміння підтримувати дисципліну в аудиторії.

Людмила Мельянкова,

доцент кафедри обліку та оподаткування

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook