Випускники та студенти механіко-технологічного факультету впевнено пройшли в сезон Студентської Ліги Сміху

6 квітня 2018 року
м. Київ

 З 30 березня по 5 квітня 2018 року відбувся фестиваль Студентської Ліги Сміху. Загалом, за 3 дні у фестивалі взяло участь більше 30 команд з 5 вишів міста Києва. Степан Казанін, Володимир Шумко, Володимир Борисов, це ще не весь перелік зіркових ведучих та тренерів, які долучилися до даного заходу.

Випускники та студенти нашого університету також спробували свої сили і впевнено пройшли в сезон! Команда «Місс Мурпл», учасниками якої стали студенти механіко-технологічного факультету: Мгламян Артем, Ігор Данільченко та Олександр Бляшук, випускник Шабаш Олександр, та співробітник кафедри тракторів, автомобілів та біоенергосистем П`ятецький Дмитро, а також студент факультету тваринництва та водних біоресурсів Костенко Ярослав здобули свого зіркового тренера Олександра Старомінського (Проніна), який є автором  та сценаристом студії «Квартал 95» вже 12 років.

 


Команда висловлює подяку ректорату  Національного університету біоресурсів і природокористування України за підтримку молоді університету в гумористичному русі, а також особисто, декану механіко-технологічного факультету Михайловичу Ярославу Миколайовичу за використання ресурсів факультету у підготовці до виступу.

 

 

 

  

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook