Участь у V міжнародному Фестивалі талантів “ZaГрай фест”.

30 березня 2018 року
м.Запоріжжя
     Танець – це твій пульс, биття твого серця, твоє дихання. Це ритм твого життя. Це вираз в часі і русі, в щасті, радості, смутку і заздрості… Саме таким гаслом надихаються учасники балетної групи народного ансамблю пісні і танцю КОЛОС ім. С. Семеновського.
     30.03.18-01.04.18 балетна група Народного ансамблю пісні і танцю КОЛОС відвідала місто Запоріжжя та взяла участь у V міжнародному Фестивалі талантів “ZaГрай фест”. До уваги журі були представлені одні з найкращих номерів ансамблю: пристрасний “Циганський” та таємнича “Гуцульська сюїта”. Саме завдяки вибуховій енергії, шаленій пристарсті, міфічному колориту та національним традиціям українського народу балетна група  до своїх титулів долучила ще один титул - лауреата даного фестивалю.  Своєю творчістю та вмінням, розмаїттям національних костюмів, колектив довів, що народне мистецтво живе і стверджує нашу національну ідентичність і  вкотре  гідно представив своє місто та свій університет.
       Повернулася балетна група народного ансамблю пісні і танцю КОЛОС в хорошому настрої, отримавши велике естетичне задоволення, побачивши багато хороших колективів, показавши себе в числі кращих, і звичайно довівши, що танець може бути тим наповненням, яке втілює дух українського народу, і робить наше життя кращим, і світлішим.

     Вітаємо балетну групу народного ансамблю пісні і танцю КОЛОС  ім. С. Семеновського з успіхом!   


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook