Долучаємося до проблем вітчизняної індустрії продуктів дитячого харчування

3 квітня 2018 року
Міжнародний виставковий центр

 3 квітня 2018 р. завідувач кафедри ветеринарно-санітарної експертизи, професор Ольга Миколаївна Якубчак взяла участь у роботі Шостої галузевої спеціалізованої науково - практичної конференції «Дитяче харчування: доступність, безпечність, конкурентоспроможність», що відбувалася в рамках ХХІ Міжнародного форуму товарів та послуг для дітей «BABY EXPO 2018».

У своїй доповіді професор О.М. Якубчак, яка представляла факультет ветеринарної медицини НУБіП України, висвітлила законодавчі аспекти контролю виробництва харчових продуктів, призначених для споживання наймолодшою віковою групою населення. Наголосила на особливостях сучасного підходу до контролю, відповідальності виробників та механізмах забезпечення виробництва безпечних харчових продуктів в цілому та продуктів дитячого харчування, зокрема, як категорії продуктів підвищеного ризику. Виступ викликав відвертий інтерес та активну підтримку аудиторії.

Організатором заходу кілька років поспіль є Національна асоціація «Укрконсервмолоко» за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України та сприяння Виставкового центру «АККО Інтернешнл». Під час проведення конференції було всебічно проаналізовано і обговорено актуальні питання розвитку індустрії продукції дитячого харчування та представлено матеріали щодо сучасного стану ринку цієї категорії продуктів в Україні. У конференції взяли  участь відповідальні представники Міністерства аграрної політики та продовольства України, центральних органів виконавчої влади, провідних підприємств галузі і науково-дослідних установ.

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook