Заняття магістрів в Українській лабораторії якості та безпеки продукції АПК НУБіП України

3 квітня 2018, 12:17

 26-28 березня 2018студенти факультету ветеринарної медицини, підготовки ОС «Магістр» дослідницької програми «Фізіологія вищої нервової діяльності» на чолі з керівником даної програми професором кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М.Ф. Гулого Карповським Валентином Івановичем проводили заняття на базі Української лабораторії якості та безпеки продукції АПК НУБіП України.
Представник Української лабораторії якості і безпеки продукції АПК НУБіП України заступник директора лабораторії професор Данчук В.В. особисто проводив ознайомлення магістрів з відділами лабораторії. Він доповів про досягнення та можливості УЛЯБП АПК і відмітив ключові етапи стратегії її розвитку.

Данчук В.В. проводить інструктаж з техніки безпеки в лабораторії.

Ознайомлення магістрів з роботою рідинного хроматографа проводить професор Володимир Войціцький

Згідно програми виїзних занять магістри ознайомились з структурою лабораторії, її ключовими відділами та методиками сучасних лабораторних досліджень. Зокрема, особливу зацікавленість магістрів викликав сектор хроматографічних, спектральних, мікробіологічних та радіологічних досліджень.

Ознайомлення з сектором ДНК-діагностики

Ознайомлення з мікробіологічним відділом лабораторії

Ознайомлення магістрів з принципами газової спектрометрії

В. Данчук вказує на прості та доступні методи визначення якості олій.

Ознайомлення з принципами атомно-абсорбційної спектрометрії

Після завершення виїзних занять магістри відмітили високий рівень організації роботи лабораторії. Найсучасніше обладнання та інноваційні підходи дозволяють в умовах Українській лабораторії якості та безпеки продукції АПК надавати науково-методичний супровід діяльності аграрно-промислового комплексу у межах всієї держави.

професор В.І. Карповський

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook