Запрошуємо Вас взяти участь у проведенні Міжнародної науково-практичної конференції на тему «Розвиток аграрного, земельного та екологічного права на зламі тисячоліть»

3 квітня 2018 року
 

ШАНОВНІ КОЛЕГИ!

 
 
 
 

     Кафедра аграрного, земельного та екологічного права імені академіка В.З. Янчука запрошує Вас взяти участь у проведенні Міжнародної науково-практичної конференції на тему «Розвиток аграрного, земельного та екологічного права на зламі тисячоліть», присвяченої 120-річчю Національного університету біоресурсів і природокористування України, яка відбудеться 18–19 травня 2018 р. на базі юридичного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України, за адресою: м. Київ, вул. Васильківська, 17.

 

     Робота конференції планується у таких секціях:

 

Секція 1. Актуальні проблеми розвитку аграрного права.

 

Секція 2. Сучасні тенденції розвитку земельного права.

 

Секція 3. Перспективи розвитку екологічного права.

 

      До початку роботи конференції планується видання збірника матеріалів доповідей її учасників, у зв’язку з чим до 20 квітня 2018 р. необхідно надіслати заявку на участь (Прізвище_заявка),оформлені відповідно до вимог тези доповіді (Прізвище_тези), а також копію квитанції про оплату організаційного внеску (Прізвище_квитанція) на електронну адресу [email protected] або безпосередньо на кафедру аграрного, земельного та екологічного права імені академіка В.З. Янчука за адресою: 03040, м. Київ, вул. Васильківська, 17, каб. 239. 

 

Інформаційний лист Ви маєте можливість завантажити за посиланням.

 
З повагою,
професорсько-викладацький склад
кафедри аграрного, земельного та 
екологічного права імені академіка В.З. Янчука
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook