Студентка Лось Ірина розповіла учням старших класів Миронівського навчально-виховного комплексу № 2 про наш факультет

2 квітня 2018 року

Під керівництвом наставника, доцента кафедри анатомії, гістології і патоморфології тварин ім. акад. В. Г. Касьяненка Гаркуші С. Є., студенткою 1 курсу 2 групи факультету ветеринарної медицини Лось Іриною була проведена зустріч з учнями старших класів Миронівського навчально-виховного комплексу № 2. 

Під час презентації за допомогою мультимедійних засобів було подано інформацію про структуру Національного університету біоресурсів і природокористування України, наявність факультетів та більш детально було поінформовано про факультет ветеринарної медицини, його історію та кафедри.
Була акцентована увага майбутніх абітурієнтів на тому, що буде вивчати студент, де, а також, як будуть проводитись практичні заняття. Крім того, була звернута увага школярів на культурно-виховну та спортивну роботи, які проводяться в стінах НУБіП України. Детально подана інформація про ринок праці для ветеринарних спеціалістів.
Старшокласникам були роздані рекламні буклети, проспекти, та запрошені на день відкритих дверей. В кінці зустрічі були дані вичерпні відповіді на всі питання, що цікавили учнів.

Доцент Гаркуша С.Є.


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook