Запрошуeмо випускникiв училища

2 квітня 2018 року

Трудове навчання і виховання молоді – суттєвий фактор формування її соціальної і професійної орієнтації. Соціальна оріентація – це визначення людиною свого місця в системі суспільних відносин, вибір бажаного соціального становища і шляхів його досягнення. Професійна орієнтація є усвідомленням того “набору” професій, який пропонує в даний час суспільство, і вибір найбільш привабливих із них. Соціальна орієнтація взаємодіє з професійною, хоча одна і друга не тотожні. Вони взаємопов’язані настільки, наскільки соціальне становище людини в суспільстві визначається характером і змістом її праці.
Професійне самовизначення підлітків відбувається, як правило, у кілька етапів. Перший етап — дитяча гра, під час якої дитина перебирає на себе різні професійні ролі й «програє» окремі елементи поведінки, пов’язаної з ними. Другий — підліткова фантазія, коли підліток бачить себе в мріях представників тієї або іншої професії. Третій етап, що охоплює весь підлітковий період,— попередній вибір професії.
Ось чому студент першого року навчання розповів випускникам вищого професійного училища № 70 м. Жовті води, Дніпропетровської області про переваги навчання в Нубіп України. Учням передано буклети з інформацією щодо навчання за спеціальностями, а також обґрунтовано переваги фахівця педагога, роз’яснено організацію навчального процесу, проведення дозвілля. На запитання було дано конкретні відповіді. Учні із задоволенням прийняли запрошення відвідати НУБІП на день відкритих дверей.

Ігор Горяной,
студент першого року навчання,
Цимбал С.

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook