День відкритих дверей на кафедрі глобальної економіки

30 березня 2018 року
НУБіП України

  В університеті розпочався цикл Днів відкритих дверей. Першими до НУБіП завітали майже тисяча цьогорічних випускників шкіл.

  Презентацію університету Станіслав Ніколаєнко розпочав з того, що цьогорічні вступники прийдуть до НУБіП в особливий, ювілейний, рік. І закликав не боятися труднощів, багато і наполегливо працювати над собою, і тоді не страшно скільки у тебе конкурентів. І обирати університет треба найкращий.

  Як стати успішним вступником-2018 розповів відповідальний секретар приймальної комісії Віктор Шевчук. Він окремо спинився на можливостях отримати при вступі додаткові бали: +10 – призерам Всеукраїнських олімпіад і наукових конкурсів МАН і +20 – учасникам ІІ туру Всеукраїнської олімпіади НУБіП. Останнє – дуже гарна можливість, якою розумно скористатися і отримати перевагу.


  Після загальної зустрічі із ректором університету Станіславом Ніколаєнком на абітурієнтів чекало детальне знайомство з економічним факультетом, викладачами та студентами, які тут навчаються.

 

  29 березня кафедра глобальної економіки зустріла випускників шкіл Васильківського району Київської області (Васильківський НВК «Гімназія – ЗОШ І-ІІІ ступенів № 8», Застугнянська ЗОШ I-III ст.).

  

  Завідувач кафедри Н.М. Вдовенко розповіла про переваги навчання на економічному факультеті і наголосила також на тому, що обсяг державного замовлення у нашому університеті один з найбільших в країні, і до того ж цього року зріс ще на 10%.

 

  Випускники отримали інформацію про міжнародні програми обміну між НУБіП України і університетами-партнерами. Висвітлені також були питання умов студентського побуту та дозвілля, можливості реалізації здібностей кожного студента завдяки роботі різноманітних гуртків.


 

  Маємо надію, що майбутні студенти почули інформацію, яка допоможе їм зробити правильний вибір!!!
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook