ХОРОВА ГРУПА АНСАМБЛЮ «КОЛОС» ЗДОБУЛА ГРАН-ПРІ МІЖНАРОДНОГО ФЕСТИВАЛЮ-КОНКУРСУ «ЗОЛОТА СОНАТА» У ПОЛТАВІ

25 березня 2018, 15:33
м.Полтава
25 березня 2018 р. хорова група народного ансамблю пісні і танцю «Колос» взяла участь у Міжнародному фестивалі-конкурсі мистецтв «Золота Соната», який відбувся у місті Полтава.
На суд журі були представлені дві українські народні пісні із діючого репертуару хору, а саме – «Ой у полі криниченька мурована» в обробці Івана Сльоти та «Наїхали хлопці з ярмарку» в обробці Петра Андрійчука. Ці різнохарактерні пісні максимально розкривають широку палітру художніх настроїв та переживань і показують всю майстерність володіння своїм голосом учасників хору.
«Колосисти» настільки вразили членів журі та глядачів артистизмом, рівнем музичної підготовки, а також масовістю (38 осіб!), що отримали навіть не перше місце, а найвищу нагороду фестивалю-конкурсу – Гран-Прі! А також нагороду від організаторів фестивалю – Молодіжної громадської організації «Європейська молодіжна ліга» – сертифікат на 1000 євро для поїздки у м. Кітен (Болгарія), де в червні відбудеться Міжнародний телевізійний фестиваль-конкурс «Зоряний бриз». Члени журі виразили особисту подяку керівникові співочої частини ансамблю «Колос» Якимчуку Володимирові Яковичу за кропітку працю у народному жанрі музичного мистецтва, виховання національної самосвідомості студентів, прищеплення глибокоморальних та високодуховних цінностей українського народу, побажали наснаги, натхнення і майбутніх перемог.
Під час перебування в Полтаві хорова група розмістилась у арт-хостелі «Dream», який приємно вразив чистотою, зручністю, креативністю та неймовірно теплою атмосферою.
У перервах між репетиціями та підготовкою до конкурсу хлопці та дівчата побували на екскурсії містом, відвідали наймальовничіші місця Полтави та визначні історичні пам’ятки.
Також, цей виступ став дебютним для декількох молодших учасників хорової групи, які тільки цього року вступили до лав «Колосу», але вже показали свою старанність та відданість спільній справі. Побажаємо їм успіху і терпіння на подальшому шляху до здобуття нових творчих висот.
Хорова група народного ансамблю пісні і танцю «Колос» висловлює щиру вдячність ректорові НУБіП України Станіславу Миколайовичу Ніколаєнку за надану підтримку і можливість взяти участь у фестивалі-конкурсі.
Вітаємо хорову групу «Колосу» з черговою перемогою! В історію колективу вписана ще одна яскрава сторінка!
 
Ліана Кузнецова – студентка 2 курсу
факультету ветеринарної медицини,
Микола Лавринович – студент 1 курсу

                                      факультету конструювання і дизайну. 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook