У фокусі куратора аналіз результатів зрізу знань студентів ввіреної групи, поточна сесія та майбутній вступ до магістратури

30 березня 2018 року

 У фокусі куратора аналіз результатів  зрізу знань студентів ввіреної групи, підсумки  їх залікової та підготовці до екзаменаційної  сесій, вступ до магістратури на ФВМ НУБіП України

Студенти 3 групи 4 курсу 29 березня від факультету ветеринарної медицини брали участь в зрізі знань, що проводяться щорічно в університеті. Тож під час чергової організаційної години куратором  І.М. Деркач було акцентовано увагу на позитивні дані: 100% явку та задовільні результати тестування.

Першочерговими питаннями для обговорення були також підсумки залікової та готовність до екзаменаційної сесії студентів. Актуалізували також вирішення святкування випускного та планування  вступу до магістратури.

Слід відзначити, що всі студенти академічної групи будуть здавати вступні іспити до магістратури на факультет ветеринарної медицини НУБІП України, детальну інформацію щодо цього планують отримати на загальних зборах 4-го курсу.

І.М. Деркач


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook