КОНФЕРЕНЦІЯ «ШЛЯХ ДО ЕКОНОМІЧНОГО ПРОГРЕСУ УКРАЇНИ»

30 березня 2018 року

 В умовах сьогодення, коли вимоги до професійного рівня викладача постійно зростають, співробітники кафедри поглиблюють та розширюють коло своїх знань.

29 березня 2018 року доцент кафедри Чередніченко Олена Олександрівна була учасником конференції «Шлях до економічного прогресу України», організованої ГО «Фундації інноваційного лідерства». Захід відбувався в Fairmont Grant Hotel Kyiv. Програма конференції охоплювала три дискусійні панелі: «Минуле, теперішнє та майбутнє», «Глобальні економічні потрясіння», «Індустріальна революція 4.0».

Спікерами заходу були Перший Президент України Леонід Кравчук, міністр економіки України (1997-1998) Віктор Суслов, віце-прем”єр-міністр України з економічних питань (1995-1996) Роман Шпек, голова комітету Верховної Ради України з питань податкової та митної політики Ніна Южаніна, голова комітету Верховної Ради з питань промислової політики та підприємництва Віктор Галасюк та інші представники політики й бізнесу.

У рамках конференції відбулося обговорення проблем трансформації економіки України, світових трендів у глобальній торгівлі та місце України в ній, феномен бізнес-моделей, побудованих за принципом «Agile», зростання ролі штучного інтелекту та блок-чейну.

Представник кафедри к.т.н., доцент Чередніченко Олена Олександрівна брала активну участь в конференції. Зокрема, в ході дискусії про майбутнє економіки України та зростання ролі штучного інтелекту та блок-чейну, Чередніченко О.О. відмітила, що в НУБіП України активно впроваджуються та використовуються інноваційні засоби навчання. Тому сучасні студенти університету мають можливості отримати більше знань і практичних навичок із використанням сучасних технологій і швидше адаптуватися в умовах індустріальної революції 4.0.

Співзасновник і керівник компанії DRONE.UA Валерій Яковенко повністю погодився з Чередніченко О.О. й відзначив високий рівень підготовки студентів у НУБіП України та вміння випускників даного закладу швидко адаптуватися до сучасних умов бізнесу. Цю думку підтримав випускник економічного факультету, голова директорату Асоціації франчайзингу (України), президент Гуманітарного центру Андрій Кривонос.

Доцент Мірзоєва Т.В.

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook