Відбудеться конференція молодих вчених "Актуальні проблеми біохімії та біотехнології – 2018"

28 березня 2018 року

У рамках Фестивалю Науки 23-25 травня 2018 року в Інституті біохімії ім. О.В. Палладіна НАН України (Київ) буде проведено наукову Конференцію молодих вчених «Актуальні проблеми біохімії та біотехнології – 2018», присвячену 100-літтю Національної Академії Наук України.

Вік учасників – до 35 років включно (на момент проведення конференції).
На конкурс можуть бути представлені лише доти не опубліковані роботи.
Очна участь у конференції – безкоштовна.
Термін подачі тез – до 15 квітня 2018 р.
Для участі у конкурсі необхідно надіслати заповнену реєстраційну форму (Petrenko_card.rtf) та тези доповіді (Petrenko_abstract.rtf) на електронну адресу Ради молодих вчених Інституту біохімії ім. О.В. Палладіна НАНУ: Council.Y.S @ gmail.com. Зразок оформлення тез доповіді та форма реєстраційної картки додається (http://biochemistry.org.ua/index.php/uk/council-of-young-scientistsz/741...)

Звертаємо вашу увагу, що тези приймаються лише англійською мовою. Робоча мова доповідей конференції: українська, англійська.

Конкурсною комісією буде проведено попередній відбір конкурсантів на підставі рецензування надісланих тез доповідей. Учасники Конференції до 22 квітня електронним листом будуть проінформовані про результати роботи конкурсної комісії та про деталі оплати організаційного внеску (300 грн) в разі заочної участі. Звертаємо вашу увагу, що тези можуть бути відхилені конкурсною комісією без додаткових пояснень.

В рамках Конференції буде проведено конкурс робіт молодих науковців. Надіслані та відібрані конкурсною комісією тези доповідей буде опубліковано в регулярному випуску «Українського біохімічного журналу». Відповідний номер буде доступний у електронному вигляді на сайті Журналу. Для отримання друкованого примірника журналу додатково сплачується його вартість – 300 грн.

Л. Калачнюк

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook