Для залучення абітурієнтів використовуємо всі можливі засоби

27 березня 2018 року
факультет ветеринарної медицини

 Співробітники кафедри ветеринарно-санітарної експертизи використовуюь будь- які можливості для залучення на навчання на факультет ветеринарної медицини абітурієнтів.
23–27.03.18 доцентами Галабурдою М.А. та Таран Т.В. через соціальні мережі проведено профорієнтацію серед шкіл м. Києва (№15, 33, 37, 44, 59, 87) і запрошено учнів на день відкритих дверей у Нубіп України, який відбудеться 29.03.18.

З метою набору до студентського колективу факультету ветеринарної медицини НУБіП України досвідчених та активних фахівців ветеринарного профілю 23 березня 2018 року асистент кафедри ветеринарно-санітарної експертизи Кондрасій Л.А. мала розмову із членами адміністрації Золотоністького коледжу ветеринарної медицини БНАУ. Представлено переваги вступу за спеціальностями 211 – Ветеринарна медицина і 212 – Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза. Зазначено про актуальність вступної кампанії 2018 року як для цього річних випускників, так і для випускників минулих років. Кондрасій Л.А. повідомила про проведення 29 березня 2018 року на факультеті ветеринарної медицини НУБіП України Дня відкритих дверей для випускників коледжів.
Крім того, інформацію щодо спеціальностей за якими здійснюється набір студентів у 2018 році в НУБіП України та курсів підвищення кваліфікації для лікарів ветеринарної медицини повідомлено керівнику Золотоніської районної державної лабораторії ветеринарної медицини О.В. Давиденко та начальнику управління Держпродспоживслужби в Золотоніському районі Є.Г. Дозорцю.
В установах залишено віддруковану інформацію про перелік напрямів, за якими здійснюється підготовка фахівців у НУБіП України, листівки з інформацією про новостворену спеціальність 212 – Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза.
 

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook