Відкрита лекція з дисципліни «Лікарські рослини» доцента Бойка Г.В.

26 березня 2018, 16:40

23 березня 2018 р. в аудиторії 404 блок Д корпусу №12 відбулася відкрита лекція з дисципліни «Лікарські рослини» кандидата ветеринарних наук, доцента кафедри фармакології та токсикології Бойка Г.В. на тему «Лікарська рослинна сировина її заготівля. Контроль якості лікарської рослинної сировини. Дія рослинних засобів на систему дихання» для студентів першого курсу ОС «Бакалавр» факультету ветеринарної медицини.

 

На лекції були розглянуті проблеми раціональної заготівлі, зберігання та контролю якості лікарської рослинної сировини. Висвітлено класифікацію лікарських рослин, які застосовують при бронхолегеневих захворюваннях, при масових ураженнях дихальних шляхів та ті, що призначають у першій і другій стадіях запальних процесів органів дихання, а також рослини, що виявляють протимікробну дію при хворобах органів дихання.

 


Викладач виявив добре володіння матеріалом, лекція була доступною і зрозумілою для студентів. За результатами анкетування було відзначено, що лекцію прочитано на високому рівні.

Доцент кафедри фармакології та токсикології В.Д. Іщенко

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook