Профорієнтація в м. Фастів

23 березня 2018 року

      23 березня 2018 р. за сприянням доцента кафедри соціальної роботи та психології гуманітарно-педагогічного факультету Костюка Дмитра Андрійовича було проведено профорієнтаційну роботу у стінах рідної школи студенткою 1-го курсу факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Улятовською Аліною. Студентка зустрілася із вихованцями старших класів Фастівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. №3 у місті Фастів, Київської обл.

 

 

     На зустрічі Аліна розповіла про історію та структуру університету, ознайомила старшокласників із правилами прийому на 2018 р., особливостями навчання та стажування за кордоном, про можливість реалізувати свій творчо-науковий потенціал у ході навчання в нашому університеті. Зосередила увагу присутніх на нових перспективних спеціальностях: «Психологія», «Міжнародні відносини», «Професійна освіта», «Філологія», «Соціальна робота», «Журналістика».

 

 

 

Розповсюдила серед майбутніх абітурієнтів рекламні буклети і поінформувала про напрями наукової роботи, особливості студентського життя, традиції та здобутки університету. 

 

 

 

  

 

Дмитро Костюк

 

доцент кафедри соціальної роботи та психології

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook