Зв'язок теорії і практики: практичним досвідом зі студентами поділився представник фірми-виробника протипаразитарних засобів для тварин

24 березня 2018, 14:30

Студенти четвертого (випускного) курсу освітнього ступеня «Бакалавр» факультету ветеринарної медицини щойно приступили до теоретичних занять після проходження виробничої практики.  Базами виробничої практики традиційно були сільськогосподарські підприємства різної форми власності, клініки ветеринарної медицини, науково-дослідні установи тощо. Студенти протягом трьох місяців мали змогу під керівництвом лікарів застосувати теоретичні знання у виробничих умовах, набути практичних навичок і досвіду, вивчити ринок ветеринарних препаратів в Україні і їх виробників.
І ось на першу лекцію з паразитології для студентів цього курсу після виробничої практики був запрошений випускник нашого факультету, а нині успішний менеджер відомої у світі фірми «Bayer» Щербань Юрій Петрович. Фірма «Bayer» відома, як світовий лідер у виробництві високоефективних протипаразитарних препаратів для тварин, які успішно використовуються лікарями ветеринарної медицини-практиками як для лікування хворих тварин, так і для профілактики багатьох хвороб. Юрій Петрович детально зупинився на характеристиці протипаразитарних лікарських форм, особливостях і рекомендованих схемах їх застосування для різних видів тварин за різних паразитарних патологій.

Студенти з великою цікавістю сприймали інформацію, адже із свого, хоч поки що і невеликого практичного досвіду, вони усвідомили, що паразитарні хвороби досить поширені серед тварин, а щоб бути успішним лікарем, треба знати, як їх лікувати і профілактувати.

Прус М.П., професор кафедри паразитології та тропічної ветеринарії


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook