Після школи - в НУБіП!

22 березня 2018 року

Вибір професії – одне з найважливіших рішень у житті кожної людини, тому дуже важливо, щоб молодь зробила правильний вибір. Адже вибираючи професію, людина вибирає спосіб життя. Для правильного орієнтування учнів у величезному світі професій необхідно проводити цілеспрямовану профорієнтаційну роботу в шкільному середовищі. Ця робота орієнтована на формування в учнів таких знань і соціальної готовності, які дозволять їм у майбутньому успішно реалізувати себе.


21 березня 2018 року доценти кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей Березова Л.В. та Поліщук О.С. завітали із профорієнтаційною до ЗОШ № 10 та Введенської гімназії № 107 Подільського району м. Київ.

Викладачі презентували учням 11 класів інформацію про НУБіП України загалом та окремо закцентували увагу майбутніх випускників на широкому спектрі спеціальностей гуманітарно-педагогічного факультету, про можливість проходження навчання за кордоном за програмою подвійних дипломів, про гуртки для розвитку особистості та реалізації творчих здібностей студентів.
Крім того, викладачі кафедри проінформували одинадцятикласників щодо умов навчання і побуту наших студентів, а також можливості працевлаштування наших випускників. 

 

Березова Л. В.

Поліщук О. С.

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook