На кафедрі механізації тваринництва студентська молодь представили свої доробки на Всеукраїнській науково-практичній конференції

22 березня 2018 року
Механіко-технологічний факультет

На кафедрі механізації тваринництва відбулася 72-га Всеукраїнська науково-практична студентська конференція «Наукові здобутки студентів у дослідженнях технічних та біоенергетичних систем природокористування» присвячену 204-річчю з дня народження Т. Г. Шевченка під гаслом «І чужому научайтесь, й свого не цурайтесь…».

На кафедрі механізація тваринництва працювала секція: «Механізації тваринництва» під керівництвом – голова секції: Хмельовський В.С., к.т.н., доц. та секретар: Потапова С.Є., к.т.н..  Конференція зібрала велику кількість учасників з різних курсів та факультетів,  на якій було заслухано протягом періоду роботи конференції 55 доповідей.

Виступи на секціях викликали величезний інтерес серед учасників, звучали від 3 до 7 запитань по кожній доповіді, з цілого ряду проблем велась жвава дискусія.

За результатами обговорення заслуханих доповідей та проведеної дискусії, прийнято резолюцію щодо рекомендацій використання наукових положень доповідачів при роботі гуртків, написанні дипломних проектів та робіт, підготовка експонатів до річниці вишу, святкування «Дня науки».

Відмічені найкращі наукові роботи, які представили: Радько І.О, Мгламян А. та   Ігнатенко М.О.

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook