ВІТАЄМО ПРИЗЕРІВ ІІ ЕТАПУ ОЛІМПІАДИ З МАТЕМАТИКИ ТА ВИЩОЇ МАТЕМАТИКИ

20 березня 2018 року

  

Перша умова, якої треба дотримуватись в математиці, – це бути точним,
Друга – бути ясним і, наскільки можливо, простим.

      20 березня 2018 р. в м. Бучач на базі Бучацького коледжу ДАТУ проводився II етап (обласний) Всеукраїнської олімпіади з математики серед студентів ВНЗ І-ІІ р.а. І курсу та II етап (обласний) Всеукраїнської олімпіади з вищої математики серед студентів ІІ курсу. Також було проведено засідання методичного об’єднання викладачів математики ВНЗ І-ІІ р.а. Тернопільської області.
      Цього року в обласному етапі олімпіади з вищої математики взяв участь студент відділення обслуговування комп’ютерних систем та мереж і електрифікації сільського господарства Яциків Володимир (група К-21М) і виборов ІІ місце.


  

      В обласному етапі олімпіади з математики взяв участь студент відділення економіки та прикладної екології Савіцький Тарас (група ОФП-11М) і виборов ІІІ місце. 

  

      Щиро вітаємо хлопців з високими досягненнями у вивченні математики та дякуємо, що гідно представили ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний коледж» в області. Бажаємо успіхів і нових перемог у житті.
       З вітальним словом до учасників методоб’єднання звернувся директор Бучацького коледжу Подільського ДАТУ Леськів І. Ю. Голова методичного об’єднання викладачів математики Стельмащук Л. В. поділилася досвідом проведення атестації в коледжах у 2018р., ознайомила присутніх з діючими положеннями та листами МОН про питання атестації та діючими програмами ЗНО з математики.
      Цікавою виявилась екскурсія музеєм Бучацького коледжу ДАТУ, яку провела завідувач бібліотекою Гайдукова О. В.
      Хоч мороз не сприяв прогулянкам вулицями старовинного міста, проте м. Бучач залишило по собі багато приємних спогадів та вражень.

Лещишин О. М.,
завідувач навчально-методичного кабінету
 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook