Проведена відкрита лекція

19 березня 2018, 16:23

19 березня 2018 року о 10.05 в аудиторії №213 навчального корпусу №11 відбулася відкрита лекція для студентів 4 курсу факультету конструювання та дизайну, доцента кафедри охорони праці та інженерії середовища М.М. Мотрича на тему «Пожежна безпека» з дисципліни «Безпека життєдіяльності».

Лекція проводилась з використанням презентації в PowerPoint, що дозволило студентам краще сприймати запропонований теоретичний матеріал, коментувати приклади, які пропонувались лектором. Студенти активно долучалися до дискусії, що свідчило про їхнє розуміння і зацікавлення даною темою.
Лекція була логічно побудована, теоретичний матеріал пояснювався чітко й підкріплювався яскравим та показовим фактичним матеріалом. Лекція була доступною і зрозумілою для студентів.

За результатами анкетування було відзначено, що лекцію прочитано на високому рівні. Але були і деякі зауваги: відсутній план лекції, на деяких слайдах дрібні схеми, відсутнє використання лазерної указки, сонячна погода перешкоджала чіткій видимості слайдів.

На лекції були присутні заступник декана механіко-технологічного факультету, доцент Заболотько О.О., завідувач кафедри охорони праці та інженерії середовища, доцент Войналович О.В., доцент Калівошко М.Ф., доцент Білько Т.О., доцент Поліщук В.М., асистент Воронцова Н.Є.,

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook