Відкрите лекційне заняття з навчальної дисципліни «Ціна і ціноутворення» для бакалаврів спеціальності «Облік і аудит»

21 березня 2018 року

    20 березня о 8.30 на першій парі в аудиторії 409, корпус 10 відбулася відкрита лекція доцента кафедри біржової діяльності і торгівлі, кандидата економічних наук Любові Леонтіївни Панкратової з навчальної дисципліни «Ціна і ціноутворення» на тему «Світові ціни та основи біржового ціноутворення» для студентів економічного факультету ОС «Бакалавр» спеціальності «Облік і аудит».

      На лекції були присутні завідувач кафедри біржової діяльності і торгівлі д.е.н., професор Н.Резнік, завідувач кафедри підприємництва та організації агробізнесу д.е.н., професор М. Ільчук, викладачі кафедри біржової діяльності і торгівлі к.е.н, професор М. Солодкий, к.е.н., доцент В.Яворська, к.е.н., ст. викладач Л. Жайворонок; к.е.н., доценти кафедри фінансів, А.Буряк, Г.Скрипник, к.е.н., доцент кафедри публічного управління і менеджменту інноваційної діяльності ННІ післядипломної освіти Б. Вишнівська.
    Лектор наголосила на важливості і актуальності теми лекції, з огляду на розширення торговельних можливостей України на світовому ринку. Згідно плану лекційного заняття, було розглянуто суть світових цін та принципи їх формування, ціноутворення на основі правил Інкотермс, та основні засади біржового котирування цін. Для кращого засвоєння лекційного матеріалу застосовувалися різноманітні методи і прийоми подання навчального матеріалу, технічні засоби. Лекційний матеріал був представлений у вигляді презентації, яку студенти зможуть переглянути додатково на навчальному порталі  НУБіП (http://elearn.nubip.edu.ua/course/view.php?id=1937).

    Лекція викликала жвавий інтерес, наприкінці заняття студенти мали змогу отримати відповіді на свої питання.  В анкетах оцінювання якості проведення лекційного заняття викладачі та студенти високо оцінили рівень прочитаної лекції, а саме актуальність теми та розглянутих питань плану, наповненість лекції сучасними аналітичними та цифровими даними, вміння лектора зацікавити та активізувати роботу студентів  протягом заняття.

 
Надія Резнік,

завідувач кафедри біржової діяльності і торгівлі
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook