Профорієнтаційна робота з майбутніми абітурієнтами

20 березня 2018, 11:58
кафедра романо-германських мов і перекладу

    Під час проходження виробничої педагогічної практики, яка тривала три тижні, студенти 4 курсу спеціальності 035 «Філологія» провели профорієнтаційну роботу у школах міста Києва та області, зокрема в 1) Еколого-природничому ліцеї № 116 м. Києва (Бондар В., Борищук І.), 2) Старинській загальноосвітній школі, Бориспільського району, Київської області (Курилко О.), 3) Середній загальноосвітній школі №230 м. Києва (Боровик К.).


    
   Студенти розповіли про університет та, зокрема про гуманітарно-педагогічний факультет, показавши проморолик нашого факультету, проінформували учнів про напрями підготовки і спеціальності, які можна здобути навчаючись в НУБіП України. При цьому особливу увагу звернули на спеціальності, які можна здобути навчаючись на гуманітарно-педагогічному факультеті: «Філологія», «Журналістика», «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії», «Соціальна робота», «Професійна робота», «Психологія».
   
 
 
   Особливе зацікавлення учнів викликала інформація співробітників кафедри романо-германських мов і перекладу щодо можливості отримання подвійних дипломів, стажування за кордоном та переліку іноземних мов, які можна вивчати на факультеті (англійської, німецької, французької, польської).
Любов Козуб
доцент кафедри романо-германських мов і перекладу
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook