Літературна конференція «Таємниці генія Шевченка"

16 березня 2018 року

      «Він був селянський син і став князем в царстві духа. Він був кріпаком і став великою силою в громаді людських культур. Він був простак і відкрив професорам і вченим новіші і свобідніші степені. Доля переслідувала його ціле життя, та не покрила іржею золота його душі, не обернула його любові до людства в ненависть, ані його віри – в розпуку.
Доля не щадила йому страждань, але не стримала його радості, що била здоровим джерелом життя.
Та найкращий, найцінніший дар доля дала йому аж по смерті – невмирущу славу і вічну нову насолоду, яку дають його твори мільйонам людських сердець». І.Я.ФРАНКО
      Про Шевченка багато говорять і пишуть… Але життя Великого Кобзаря покрите таємницями....
15 березня 2018 року о 12.00 в літературній світлиці музею книги для студентів груп Сп -11М, Ек-Ео-11М, ОТП-11М, К-11М відбулася літературна конференція «Таємниці генія Шевченка".
      З темами виступили: Л.Красільнікова, старший науковий співробітник музею книги, У.Є Бурдаш, викладач Бережанського агротехнічного коледжу та студенти І.Якимів, В.Величко, В.Івасишин, Х.Магмет. М.Духній Х.Романишин.
Під час заходу присутні переглянули документальну кінострічку: «Поет і вічність» та уривок з документального фільму «Таємниці генія Шевченка». 

Захід підготували Л. І. Красільнікова, співробітник музею книги та
У.Є. Бурдаш, викладач Бережанського агротехнічного коледжу.


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook