Профорієнтаційні заходи в КРВПУБ

27 лютого 2018 року

Протягом 22-26 лютого 2018 року тривали профорієнтаційні заходи в Київському регіональному вищому професійному училищі будівництва, що дали можливість випускникам училища більше дізнатись про особливості та переваги навчання в Національному університеті біоресурсів та природокористування України.

Під час зустрічі потенційних абітурієнтів цікавили особливості вступної кампанії 2018 року, льготи при вступі до взо, умови та вартість проживання в гуртожитку, вартість навчання, робота підготовчого відділення, можливості у вивченні іноземних мов, закордонні стажування, організація дозвілля студентів.

Студенти виявили бажання відвідати університет особисто, а також отримати додаткову допомогу щодо складання ЗНО у формі підготовчих курсів НУБіП України та  скористатись консультативною допомогою з питань вступної кампанії у телефонному режимі чи шляхом електронного листування.
 
Особливу подяку за сприяння в організації  та проведенні  профорієнтаційних заходів і небайдужість до справи висловлюємо Відміннику освіти України, спеціалісту вищої категорії, викладачу-методисту Гончарук Надії Олександрівні
 
 
 
Кравченко Наталія,
доцент кафедри історії і політології
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook